Kullabygden

Ta med hela släkten eller alla bästa vänner på en oförglömlig vistelse i Kullabygden och bo i en exklusiv lägenhet i herrgårdsliknande Västergård. Stora öppna landskap och ett spaliknande lugn gör Kullabygden till en perfekt tillflyktsort under semestern, med ett naturreservat och flera andra värd besökta platser runt knuten. Njut av sällskapet i ett lyxigt boende med alla bekvämligheter från hemmet, från tvätt- till diskmaskin. Var på semestern i ditt andra hem och slipp den vanliga stressen av planering och organisering. Gör dig redo för att helt slappna av och njuta av din ledighet.

Kullabygden – välkommen till ditt andra hem

Det charmiga Västergård i Kullabygden erbjuder två exklusiva lägenheter i en vacker gråstenslänga. I dessa stilfulla rum, inrett med inspiration från de vackra landskapen i italienska Toscana och tillsammans med en rustik och personlig stil, erbjuds du en lyxig tillflyktsort. Här kan du koppla av för att njuta av semestern eller för att få jobba i lugn och ro. De två stora lägenheterna på 130 kvadratmeter ger dig total frihet med kök och vardagsrum så att du kan känna dig precis som hemma.

Den stilfullt inredda gråstenslängan i Kullabygden byggdes 1912 och har kvar mycket av sin forna karaktär. Trots känslan av en svunnen tid håller lägenheterna hög standard vad gäller moderna bekvämligheter. Ett fullt utrustade kök med bland annat en diskmaskin, ett kylskåp och en frys, tillsammans med en egen tvättmaskin och torktumlare välkomnar dig till ditt andra hem på den lugna landsbygden. Båda lägenheterna har TV, Europa-parabol och DVD-spelare så att du kan välja mellan att njuta av mysiga filmkvällar eller ta fram gamla brädspel för att umgås med hela familjen.

Lyssna på tystnaden

Fly ut på den svenska landsbygden och känn dig i harmoni med dig själv och naturen. Nära beläget till Helsingborg, Höganäs och Ängelholm ligger Kullhalvön och sju kilometer öster om Viken hittar ni naturhärliga Västergård. Runt om Kullabygden hittar du stora öppna landskap och du får ett vackert naturreservat, Svedberga, som granne. Här kan du fullt ut få njuta av tystnaden och lugnet. Gör mysiga dagsutflykter på Svedbergas vandringsleder eller åk till Viken för att njuta av bad och stränder.

Den vackra miljön runt Kullabygden bjuder på mer än bara tystnad och lugn, för de mer äventyrliga finns flera aktiviteter. Från Mjöhult, beläget en kilometer från Västergård finns det möjlighet att cykla på ett nerlagt järnvägsspår till en annan ort, Mölle, och det finns natursköna golfbanor bara tre kilometer bort. För mer kulturella upplevelser finns Sofiero slott och Fredriksdal Friluftsmuseum med vackra trädgårdar i Helsingborg. Efter en lång dagsutflykt finns det möjlighet att slå sig ned i en vedeldad bastu på Västergård med en fantastisk utsikt av omgivningen.

Kullabygden bjuder på mysiga äventyr för hela familjen

Hitta din perfekta tillflyktsort

Inte långt från Helsingborg hittar du vackra och natursköna Kullabygden där den herrgårdsliknande Västergård ligger beläget. Två stilfullt inredda lägenheter med en känsla av italienska Toscana, finns att hyra för några lugna dagar av semester eller arbete. Med en hög standard och flera bekvämligheter kan du enkelt och bekvämt njuta av ditt andra hem på landsbygden. Hit kan du ta hela familjen och besöka av närliggande badplatser eller utforska det vackra naturreservatet Svedberga. En vedeldad bastu med fantastisk utsikt över de öppna landskapen ger en perfekt avslutning på dagen.